Helena Vidović Rusimović

Helena Vidovic Rusimovic
profesor engleskog jezika i književnosti
Predavač škole

Proces učenja, rada na sebi i spoznavanje samog sebe je dug put, možda bi neko rekao posut trnjem, ali ja bih rekla mek kao pamuk, ukoliko znamo šta želimo. Upravo tako, kada se osvrnem, vidim ono što sam postigla, i shvatam da  nije bilo nedostižno i trnovito jer je ispunjeno ljubavlju.

Avantura je počela od malih nogu, pohađanjem privatnih časova engleskog jezika, radom na različitim projektima tokom osnovne i srednje škole a zatim i logičan nastavak na Filozofskom fakultetu na odseku Anglistika. Tokom studija imala sam priliku da radim sa decom predškolskog uzrasta, da se okušam kao predavač u osnovnoj školi i privatnim školama, da bih svoju avanturu nastavila i već godinama je pratim u školi stranih jezika Excellent.

Kao dugogodišnji predavač koji radi na sebi posećujući seminare, primenjujući savremene metode rada trudim se da prepoznam potrebe i interesovanja, kako najmlađih generacija, tako i onih starijih koji žele da prošire svoje znanje.

Moji đaci uče od mene, ali učim i ja od njih, prilagođavam se senzibilitetu pojedinca i što je najvažnije, kako oni, tako i ja želimo da začinimo naše časove smehom i zabavom, što je nagrada za vredan i posvećen rad.

Radujem se svakom narednom učenju sa osmehom u našoj školi Excellent!