Studenti

Jedan od najlepših i najkorisnijih iskustava koje sam do sada imala u svom školovanju, je bilo pohađanje Excellent škole. Učenje je bilo lako i uživala sam jer je na časovima uvek vladala pozitvna i nasmejana atmosfera. Časovi nikako ne bi bili isti bez nastavnice Sneže koja doprinosi dobroj atmosferi i uvek ima vremena da se posveti svakom đaku. Na kraju pohađanja kursa sam potvrdila svoje znanje sa C1 Kembridž diplomom. Danas, engleski koristim svakodnevno i znanje koje sam stekla je nezamenljivo.
Anđela
Learning english language give me opportunity to see things from a different perspective, or get a deeper understanding of another culture. I want to thanks Excellent school for that.
Goran Antić
IT manager
Veoma sam zadovoljna sa časovima, grupa je mala i može se svaka lekcija lepo obraditi i diskutovati o njoj. Sve je baš po meri uključeno - i gramatika i pisanje i čitanje i konverzacija.
Gordana Unković
Excellent je prostor. Excellent je društvo. Excellent je nastavnica Helena koja se trudi da nam učenje engleskog bude lako i zanimljivo. Excellent su i slatkiši koje dobijamo pre testa. Excellent smo i mi koji idemo u školu Excellent. Upiši se i ti! Dođi i @budiExcellent 😊
Mara Kojić
Već sedam godina pohađam kurs engleskog jezika. Mnogo toga sam naučila i mogu reći da svo to znanje umem da upotrebim kroz komunikaciju. U školi rade najbolje nastavnice, koje će vas mnogo naučiti! Dođite da učite, uživate i družite se sa nama!
Lana Govedarica
15 godina
I was nine when I first came to private English or Excellent School. I really like going here. We learn a lot, have fun. Teachers are great here. They teach us everything we need to know about English and first of all we have fun in class
Milica Gašić
14 years old

Često postavljena pitanja

Škola organizuje upise nekoliko puta u toku godine.
Najveći upis je, naravno, pred početak školske godine, od 25.avgusta do 7.septembra. Sledeći  veliki upis je od 15. do 30.januara. Između ovih velikih upisa imamo i manje upise: od 1. do 10.novembra i od 1. do 10. marta, kada se kandidati mogu priključiti onim grupama koje nisu popunjene. 
Od 15. do 30.maja škola organizuje upis  za letnje kurseve. 
Da biste se upisali, možete doći lično u prostorije škole u TC “Mozaik” od 18h do 20h ili nas možete kontaktirati na tel. 064 15 56 270 ili porukom na Facebook ili porukom na Instagram, linkovi su u donjem levom uglu sajta.
Ako niste sigurni koji ste nivo, najbolje je da se testirate. Testiranje je besplatno i ne obavezuje Vas da budete đak naše škole. Testiranje se najčešće obavlja u prostorijama škole, mada, ako kandidat zahteva, može biti i online. Za besplatno testiranje možete nas kontaktirati na 064 15 56 270 ili porukom na Facebook ili porukom na Instagram, linkovi su u donjem levom uglu sajta.
NAPOMENA Ovo testiranje nam pomaže da bolje odredimo koji kurs bi Vam najviše odgovarao. Ovo testiranje nije testiranje za diplomu škole.
 

Više ne morate da čekate septembar da biste počeli da učite neki jezik. Mi Vam pružamo šansu da učite jezik kad god se odlučite za to, jer svake godine organizujemo nekoliko upisa:

•  od 25.08. do 10.09.  u vremenu  18,00 –  20,00

•  od 01.11. do 10.11.  u vremenu  18,00 –  20,00

•  od 15.01. do 31.01.  u vremenu  18,00 –  20,00

•  od 15.03. do 31.03.  u vremenu  18,00 –  20,00

•  od 15.05. do 31.05 . u vremenu  18,00 –  20,00

 

SPECIJALNA PONUDA!

Bez obzira za koji kurs se opredelite, škola daje poseban popust od 5% i 15% kandidatima iz iste porodice.
Kandidati koji su sa nama 5 i više godina, ostvaruju poseban popust od 10%.

Da bi kandidat dobio uvrenje naše škole o završenom kursu, potrebno je da položi pismeni ispit koji škola organizuje na kraju svakog kursa.

U slučaju da kandidati žele da steknu međunarodnu diplomu, škola organizuje kurseve kojima se kandidati pripremaju za polaganje međunarodnog ispita (PET, FCE…)

Nikad nije kasno

da budete Excellent